Tunga

Hytale.com.tr
Yönetici
Hytale Türkiye Admin
17 Şub 2019
168
314
195
35
Istanbul
1764426933449.png

İki hafta önce, biz, orijinal kurucular, iptal edildikten aylar sonra Hytale'yi geri aldık. Projeyi yeniden canlandırdık ve terk edilmiş dört yıllık bir miras inşasına geri dönüyoruz. Önümüzdeki uzun yıllar boyunca kişisel olarak fon taahhüt ediyoruz.

Tam bir çapraz platform rewrite olması amaçlanan yeni motordan uzaklaştık ve şimdi orijinal versiyonu canlandırmaya odaklandık. Bu, 300'den fazla GitHub şubesini tek bir çalışma organında toplamayı, seçmeyi ve birleştirilmesini gerektiriyordu. Bu önemli bir mühendislik çabasıydı, ancak artık erken erişim başlatacak kadar kendimize güveniyoruz.

Hytale ve Hypixel Studios yine bağımsız ve 2018 fragmanından orijinal vizyona geri dönüyoruz. Artık prototipler için tasarlanan eski bir oyun yapısına geri döndüğümüz için, oyunun bazı bölümleri geride kalacak, ancak momentum güçlü ve bunu hepimizin hayalini kurduğumuz oyuna dönüştürmek için hızlı çalışıyoruz.

Modasyon ve yaratıcı araçlar iyi bir durumdadır; Bununla birlikte, onları uzun vadede istediğimiz yerde değiller. Bununla birlikte, 1. günde içerik oluşturmak isteyen oyuncular için hazırlar. Bu, modders, sunucu sahipleri ve içerik oluşturucuların erken adım atması için iyi bir an! Hytale’in geleceğinde önemli bir rol oynayacaklar.

İptalden bu yana, 40'tan fazla eski ve yeni ekip üyesini yeniden işe aldık ve toplam 50'ye ulaştık. Bir AAA stüdyosundan bir oyun satın almak ve haftalar içinde erken erişim lansmanı hazırlamak nadirdir ve oyuncular ilerlemeyi olduğu gibi izleyebileceklerdir.

Ön sipariş vermekte rahat hissetmiyorsanız, lütfen yapmayın. Bu doğru erken erişim, yani hala çok bitmemiş ve bir süre buggy olacak, ancak Hytale'i her zaman istediğimiz oyunu yapmak için benim ve ekibin taahhüdüne sahipsiniz.

İlk izlenim zor olacak, ancak önümüzdeki yol daha önemli. Yakında daha fazla ayrıntı geliyor. Güncellemeler için sosyal kanallarımızı takip edin ve sizi 13 Ocak 2026'da görmeyi umuyoruz.

Desteğiniz için herkese teşekkür ederim. Hytale uzun bir yolculuktan geçti ve yakında evde olacağız.

- Simon ve tüm Hytale ekibi